lejlighedertilsalg-odense.dk: Lejlighed i Odense

Lejlighed i Odense

Lejligheder til salg i Odense!

Er du på udkig efter lejligheder til salg i Odense? Så har du fundet det rigtige site!

 

På lejlighedertilsalg-odense.dk hjælper vi dig huritigt igang med boligsøgningen.

 

Klik på links i siden for at sætte jagten efter din nye bolig igang.

Hovedstadsområdet inderholder Danmarks mest eftertragtede kommuner

En undersøgelse fra Voreslejebolig.dk viser, at de mest eftertragtede kommuner ligger i hovedstadsområdet. Det er Dragør som indtager første pladsen efterfulgt af Tårnby og Frederiksberg på hhv. anden og tredje pladsen. Mange nordjyske kommuner ligger i bunden. Det gælder bl.a. Jammerbugt, Thisted og Morsøe.

Læs mere om undersøgelsen her

Oversigt over Danmarks mest eftertragtede kommuner

I en undersøgelse udarbejdet Voreslejebolig.dk fremgår det, at Dragør er den mest eftertragtede kommune i Danmark. Efterfølgende kommer Tårnby og Frederiksberg. I bunden ligger Jammerbugt lige bag Morsø og Thisted. Undersøgelsen er blevet lavet på baggrund af danskernes søgninger på Voreslejeboligs hjemmeside.

Læs mere om undersøgelsen her

Undgå snyd i jagten på bolig

Mange oplever hvert år at blive udsat for boligsvindel. Denne hjemmside giver en række råd og tips til hvordan du kan undgå at blive snydt. Snydboligsnyderne er udviklet af Boligdeal.dk og forklarer hvordan svindlerne typisk snyder uerfarne boligsøgere.

Læs mere om siden her

København vurderes til at være verdens anden bedste by

En analyse placerer København, som nr. 2 på en liste over verdens bedste byer. På trods af højt huslejeniveau og madpriser, så tager København alligevel en anden plads, kun overgået af Prag. Den høje placering skyldes byens lave arbejdsløshed og kriminalitet samt et højt sundhedsniveau. I bunden ligger Dublin, Rom og Sao Paulo, der i følge analysen, ikke er attraktive at bo i.

Læs mere om analysen her

København tager 2. pladsen i liste over storbyer

I en analyse foretaget af Voreslejebolig er en række storbyer vurderet på baggrund af sociale og økonomiske faktorer. Analysen viser, at København ligger i toppen, kun overgået af Prag. København scorer højt på parametre som lønniveau, sundhed og kriminalitet.

Læs mere om analysen her

Nyt kollegie i Odense

PFAs første kollegie står nu klar til at huse 298 studerende i Odense. I forbindelse med sit 100-års jubilæum valgte PFA at opføre fire nye kollegier i hhv. Aalborg, Aarhus, Odense og København. Kollegiet lægger vægt på bæredygtighed og fællesskab.

Læs mere om det nye kollegie her

Tidligere Husmandsskole i Odense omdannes til boliger

Den tidligere Husmandsskole også kendt som Nordisk Landboskole er netop blevet solgt og skal omdannes til boliger. Grunden hvorpå bygningen er placeret udgør 36.000 kvm og selve bygningen ca. 3.200 kvm. På grunden er det planen, at der skal opføres 150 nye boliger. Læs mere her

240 lejligheder klar til udlejning i Odense

I Odense bliver 240 lejligheder udbudt til udlejning efter årskiftet. Indflytningen i de nye lejligheder vil ske fra omkring foråret 2019. Læs mere her

Slå til nu, hvis du ønsker bolig i Odense

Mæglerne i Odense mangler ikke købere. Det går stærkt med boligsalget i Odense, og priserne er kun på vej opad. Så hvis du overvejer at flytte til Odense, så er det nu, du skal slå til. Priserne er endelig oppe over priserne inden finanskrisen ramte, og mange er klar til at købe bolig. Læs hele artiklen her.

Kollegiebyggeri begyndt i Odense

I 2017 annoncerede pensionsselskabet PFA i anledningen af deres 100-års jubilæum, at de ville opføre et kollegie i hver af de fire største studiebyer. Dette gjorde de blandt andet for at hylde videnssamfundet og uddannelse. Der er blevet gjort en del forarbejde siden, men nu skyder de for alvor det første projekt i gang. 8. juni blev første spadestik taget til det kommende kollegie i Odense, der vil bestå af knap 300 boliger samt fællesarealer. Til åbningsarrangementet deltog blandt andet Odenses borgmester. Der er sat 300 millioner af til projektet i Odense, men samlet har PFA planlagt at bruge over en milliard på de kommende kollegier. Byggeriet vil blive opført som et bæredygtigt projekt med blandt andet regnvandsopsamling og genanvendelige robuste materialer. Kollegiet forventes at stå klart i starten af 2020, mens opskrivningen til de kommende 20 kvadratmeters kollegieværelser forventes at begynde i midten af 2019. Læs hele artiklen her